Arxiu del blog

dijous, 13 de desembre del 2012

Pla "B" en marxa!!

Un cop fetes les 24 noves vàlvules toca posar-les en la nova base. Aquest com m'he decidit per un altre model de subjecció tal i com el vaig assajar a la vàlvula de prova. Com es pot veure a la foto, les separacions laterals per mantenir les vàlvules a lloc estan fetes amb tiges de bambú (les que es fan servir per les broquetes). Ja us anticipo que a hores d'ara ja m'estic plantejant una altra alternativa...

En la següent imatge podreu comprovar que les vàlvules es subjecten per una punta amb rematxes de ferreteria. Aquest recurs, molt econòmic, és també molt util ja que la peça de fusta llisca molt bé. És per això que molt probablement substituiré les tiges de bambú per rematxes i el mecanisme, així, anirà més suau (si aconsegueixo fer els forats rectes, és clar!)

També es pot observar que ja hi ha posat el feltre a totes les vàlvules. També, fent proves, he vist que si en poso a la base, s'aconsegueix que tanquin millor o sigui que això que veureu a continuació és el resultat:


I ja posats, vist que vaig tenir problemes en la versió anterior, ja he preparat els cables de fil-ferro i els he posat a cada vàlvula:


A què queda diferent del primer?

El següent pas serà completar l'altra renglera de vàlvules (corresponents a les tecles negres).

També he aprofitat per començar a pensar amb el teclat. Us avanço les primeres proves:




Continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada