Arxiu del blog

dissabte, 12 d’abril de 2014

Finalitzada la part mòbil del dipòsit regulador

No ha estat fàcil, bàsicament pel tipus de material emprat (hule de cuina) i potser amb pell sintètica hauria anat millor.
La tècnica constructiva, seguint els plànols -pensats per un orgue gran - adaptada al meu  no m'ha convençut del tot i potser plantejat d'una altra forma, que potser assajaré més endavant,  m'hauria anat millor.
L'altra dificultat ha estat amb el tipus de pega que he fet servir. 
Al principi feia servir cola universal però me n'he adonat que amb cola d'impacte he anat molt més de pressa i amb millors resultats.

Les fotos:


Primer vaig intentar reproduir el dibuix. Després en vaig fer un altre amb les mides -aparentment- correctes...Un cop tenia les cantoneres encolades vaig veure que no funcionaven bé. Les vaig desmuntar i les vaig llençar per provar-ho un altre cop.

Aquesta peça, de 22 x 4 cm és la que tanca el plec longitudinal. En total n'he fet 8 d'aquestes peces:
Fins a aquest punt havia fer servir la cola universal. He trigat molts dies en anar encolant les peces (1 nit per peça!!). 
El llibret indica que es faci una plantilla en paper, directament sobre el que tenim construït. Així que ho faig i retallo les peces finals:
Un altre dels problemes ha estat mantenir obert el dipòsit per encolar les peces. Els sergents reversibles m'han ajudat força !


El resultat final un cop retallat el sobrant. Què us sembla?:
Un cop finalitzada la part mòbil del dipòsit aniré per fer la part fixa. Seguim endavant amb l'experiment!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada